top of page

«Зимовий мікс. Викладачі та учні»

7 лютого у Палаці культури відбувся концерт дитячої школи мистецтв «Зимовий мікс. Викладачі та учні», який зібрав величезну глядацьку аудиторію міста. Цей концерт показав приклади наполегливої праці викладачів та учнів школи, чудово об’єднав різноманітні стилі і напрями музичного мистецтва від класики до сучасності, вніс живий подих у наше непросте життя.

Прозвучали твори у виконанні чудових професійних колективів: ансамблю скрипалів молодших та старших класів(керівник Є. Томіліна, концертмейстер К.Глущук), старшого та молодшого хорів (керівник Л.Шульга, концертмейстер А.Колотило), вокальних ансамблів «Радуга» (керівник Л.Руських, концертмейстер А.Колотило) та «Ангели» (керівник О.Печенюк, концертмейстер О.Остапенко), фортепіанного дуету Н.Корольової та Т. Тихонової, дуету домристів П.Варакси та В.Уколової(концертмейстер Г.Охрімчук), дуету Е. Вірич (фортепіано) та О.Коротіної (скрипка),оркестру духових інструментів «Gard band» (керівник О.Шерстньов), ансамблю «Візерунки» (керівник В.Корольов).

Слід відмітити також юних талановитих солістів – В. Маланюк, Є. Момотову, Н.Лупанову, К. Лепко, А.Ліву, які підкорили глядачів своєю артистичною манерою виконання та емоційністю.

Відбувся дебют молодого, але, безумовно, перспективного ансамблю «Sunrise», що виконали відомі джазові твори сучасних авторів(солістка Л.Руських).

Але справжнім подарунком для усіх присутніх в залі став заключний та видовищний, яскравий номер концерту – «Колядка», який об’єднав вокальний спів, хореографію, театралізований вертеп у дусі шанування національних українських традицій.

Хочеться подякувати й ведучим Т.Бондар та А.Лівій, які створили дуже позитивну святкову атмосферу в залі. Концерт довів, що кожний виступ школи демонструє професійний рівень її музично - творчої майстерності, який постійно розвивається.




bottom of page